Ι.Μαρκάκη 10, Καλυκάς - Χανιά 73100, Τηλ.2821096638 , e-mail:lykelveniz@sch.gr

Συνεντεύξεις μαθητών μας στα Χανιώτικα Νέα


7 mpoulitsakiΕρασμία Μπουλιτσάκη: «Πρέπει να επιμένουμε στα όνειρά μας»
«Είμαι ικανοποιημένη με τη βαθμολογία μου. Η αλήθεια είναι πως όλη η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη όχι τόσο σε μαθησιακό επίπεδο, αλλά πιο πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Διότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες και σε καταβάλλουν. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να επιμένουμε στα όνειρά μας. Και εάν επιμένει στα όνειρά του, πάντα τα καταφέρνει. Για όσους δεν τα κατάφεραν μπορούν να προσπαθήσουν. Από την άλλη, για όλα τα πράγματα υπάρχει κάποιος λόγος, δηλαδή μπορεί τελικά να είναι κάτι άλλο αυτό που ταιριάζει σε έναν μαθητή», τόνισε η Ερασμία Μπουλιτσάκη από το Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου που συγκέντρωσε 18.763 μόρια και στοχεύει στην Ιατρική Ηρακλείου.

9 nustazakisΑντώνης Νυσταζάκης:  «Το μυστικό είναι η ψυχραιμία»
«Είμαι ικανοποιημένος με τη βαθμολογία που συγκέντρωσα. Το άγχος κάνει κακό στην προσπάθεια που θα κάνεις γι’ αυτό και η ψυχολογία έχει πολύ μεγάλη σημασία. Επίσης οι καθηγητές τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα παίζουν κι αυτοί τον ρόλο τους. Βέβαια το μυστικό είναι η ψυχραιμία. Για όσους δεν τα κατάφεραν, να ξαναπροσπαθήσουν με επιμονή και υπομονή» ανέφερε ο Αντώνης Νυσταζάκης από το Γενικό Λύκειο Ελ. Βενιζέλου που συγκέντρωσε 18.600 μόρια και επιθυμεί να εισαχθεί στην Ιατρική Ηρακλείου ή σε Στρατιωτικές Σχολές.

14 ANTWNAKAKHSΜανώλης Αντωνακάκης: «Λυτρωτικό να βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται»
«Ηταν μία δύσκολη χρονιά αυτή για μένα και είναι λυτρωτικό να βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Ελπίζω να περάσω Νομική Θεσσαλονίκης που είναι η πρώτη μου επιλογή. Σίγουρα η χρονιά απαιτούσε ψυχικό και σωματικό μόχθο και χαίρομαι που η έκβασή της ήταν επιθυμητή. Στα παιδιά που θα μπουν από φέτος στη διαδικασία των Πανελληνίων μπορώ να τους ευχηθώ καλή δύναμη. Απαιτείται αρκετό διάβασμα, αλλά σε λογικά πλαίσια. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας και να διατηρούμε τις ασχολίες που μας κάνουν χαρούμενους, ώστε να έχουμε  καλή ψυχολογία και το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό».


Read more: http://www.haniotika-nea.gr/polles-epitichies-apo-chaniotes-ipopsifious-2/#ixzz3dxsfQotX 
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial 
Follow us: @HaniotikaNea on Twitter | haniotika.nea on Facebook
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γενικό Λύκειο Ελ. Βενιζέλου - Τηλ.2821096638, e-mail:lykelveniz@sch.gr. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου